Naturvejlederens kogebog
Er du medlem så log ind her for at købe til medlemspriser
Naturvejlederens kogebog
Naturen leverer ingredienserne til retter som ramsløgspesto, syltet pileurt, mirabellesmoothie, strandarve-tzatziki, stegt blæretang, krabbesuppe, krebsehalesalat, plankefisk, fasanwrap og råvildtburger.
Og naturvejleder Claus L. Olesen serverer de gennemprøvede opskrifter på naturlige retter, der har vist deres værd i naturformidlingen eller i hans egen husholdning, hvor en stor del af ”indkøbene” klares gennem sankning, jagt og fiskeri.
Bogen er en inspirerende og lettilgængelig vejledning med 80 opskrifter til alle, der sætter pris på vilde råvarer – og som både nyder at hente naturen ind i køkkenet og at flytte køkkenet ud i naturen.
Du støtter foreningens arbejde
Da overskuddet fra butikken går ubeskåret til arbejdet med at passe på Danmarks natur og miljø.
Du sparer penge
Du kan typisk spare 10-25% på nye varer og 50-75 % på udsalgsvarer.