Kvæde - Historisk frugt
Er du medlem så log ind her for at købe til medlemspriser
Kvæde - Historisk frugt
Man kan blive meget fascineret af kvæde - både af frugterne og af træerne med deres kønne blomster. Nyplukkede er frugterne smukke, men på vores breddegrader hårde som sten, men de gemmer på en hemmelighed. Først når kvæderne er tilberedt, kommer den enestående smag frem.
Kvæde har en kraftig, sød-krydret frugtsmag, der er helt sin egen og svær at beskrive med ord. Kvæder skal duftes og smages. De er syrlige og har et højt indhold af C-vitamin. Kvæder er meget velegnede til gelé, marmelader osv. på grund af det naturlige, høje pektin-indhold. Kvæder kan anvendes både i det salte og det søde køkken.
De sundhedsgivende indholdsstoffer er en væsentlig årsag til, at kvæde var så populær tidligere, inden den moderne medicin kom på banen. Denne bog rummer historien om den spændende kvædefrugt samt en lang række opskrifter.
Indbundet, 96 sider.
Måler: 17x12,5 cm.
985
Du støtter foreningens arbejde
Da overskuddet fra butikken går ubeskåret til arbejdet med at passe på Danmarks natur og miljø.
Du sparer penge
Du kan typisk spare 10-25% på nye varer og 50-75 % på udsalgsvarer.